Гаф на седмицата – 10.02 – 16.02

0
източник - businessinsider.com
източник – businessinsider.com

1. Сергей Станишев предложи да се проведе референдум, но темата му да бъде видът на данъчна система, която да се прилага у нас. След като не подейства съпротивата срещу предложението на Президента за референдум за начина на гласуване, след като негласуването му в пленарна зала не доведе до отшумяване на проблема, Станишев реши да прибегне към познатата контра-мярка, този път директно признавайки си непознаването на законите на Република България, където пише, че данъчната система не може да е предмет на референдум.

2. Правителството разпредели 500 милиона лева из общините, като само в рамките на няколко дена успя да прегледа, одобри и разплати стотици проекти, повечето от които без особено основание. И преди да сме помислили, че родната администрация накрая е заработила с пълни сили, нека прочетем малко повече в материала на стр. 3

3. На откриването на Олимпийските игри в Сочи премиерът Пламен Орешарски се озова в неловка компания. Дали нарочно е поставен сред тези държавни глави, дали някой е казал нещо и какви разговори са се водели, остава тайна. За нас остава позорът.

Публикувано в брой 27 на вестник ,,Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *