Нашите предложения за неделя, 12-ти октомври

0

rp_kultura-300x220.jpgАко се чудите какво да правите през уикенда, ето нашите предложения за неделния ден.

Започваме отново с “Животът е прекрасен” в Народния театър, часът е 19.00. Пиесата ви препоръчахме и вчера – тук
В Сатирата от 19.30 може да видите “Вечеря за тъпаци” – много ни е любима. И няма как да не е – участват Христо Гърбов, Иван Бърнев, Веселин Ранков, Калин Сърменов и други. Много свежа и забавна, а и това е единствената дата през октомври, на която се играе. В Театър “София” пък се поставя “Покана за вечеря” под режисурата на Тра Сугарева и със сценичното присъствие на Ивайло Герасков, Дария Симеонова и Мартин Гяуров. Няма да съжалявате, ако я изберете за неделната вечер. Театър “Възраждане” ще ви представи “Квартет за двама” – четиримата на сцената са Татяна Захова, Роберт Янакиев, Донка Аврамова – Бончева и Анатоли Лазаров.

Националната опера и балет ви канят от 16.00 часа на “Шехеразада – концертът” – балет по музика на Николай-Римски Корсаков.
Ако сте в столицата – включете се и в Софийския маратон от 10.00 часа – стартът е при Стадион „Васил Левски” на кръстовището на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и ул. „Гурко”.В Пловдив, в Дома на културата “Борис Христов” продължава “Пловдивски джаз вечери” – от 19.00 часа ще чуете Теодосий Спасов.

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *