Здравей, активни човеко!

0
снимка - Тихомира Методиева
снимка – Тихомира Методиева

Здравей, активни човеко!

За близо два месеца протести доста от активно присъстващите на протестите (както в София, така и в цяла България, а и извън нея) се запознахме и в опитите си да осъществим диалог помежду си решихме да създадем Протестна мрежа. Основната нейна идея е възможно най-голяма координираност на различните групи, които действат в рамките на този протест. Най-близката цел е ясна – Оставка. Оттам нататък Протестната мрежа ще продължи да съществува в режим на бойна готовност, за да е готова във всеки момент да защитава интересите на гражданското общество в България и борбата срещу престъпността във властта!

Заедно с Протестната мрежа стартира и ,,Протест: вестникът на активния човек“, който ти четеш. Той се създава от екип от доброволци и зад него не стоят ничии финансови интереси. Вестникът се издава във вид на PDF и всеки негов симпатизант е поканен да помогне с разпространението независимо дали успее да отпечата една, десет или сто бройки. Целта на това е да достигнем до максимален брой хора, които нямат достъп до интернет и се информират само от традиционните медии, които в голямата си част обслужват частни интереси и провеждат целенасочена политика на заблуда и манипулация.

Нашият призив към теб е: сподели с приятел, разпространи вестника, информирай се активно и с едно наум за традиционните медии! Действай, активни човеко, безспир до Оставка! А когато тя дойде, не си мисли, че всичко е свършило и не заспивай!

Бъдещето на България зависи от теб и мен!

Публикувано в брой 1 на вестник ,,Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *