10 fapte ușoare despre farmacia spitalului5.0- descris

0

10 fapte ușoare despre farmacia spitalului5.0- descris

Datorită acestor inovații, toți specialiștii în tratament pot utiliza TIC pentru schimbul de informații adecvate pentru tratament, diagnostic medical și evitarea bolii și leziunilor, expediției și evaluării și pentru procedura cu instrucțiunile furnizorilor de tratament clinic cu scopul de a îmbunătăți persoanele ” Sănătate și bunăstare și, de asemenea, rețelele lor.

Membru al familiei sau al prietenilor apropiați (din diferite domenii) poate participa la aceste conversații și pot înțelege sugestiile calificate pentru îmbunătățirea alfabetizării în sănătate a întregii familii. Preocuparea unică sugerată acumulează cele mai recente înțelegeri chiar în studiul de cercetare de bază și, de asemenea, profesional pe acest subiect, deschizând un punct de vedere nou în direcția metodelor contemporane în medicamente personalizate și, de asemenea, de precizie Tipul de motive ar putea avea dificultăți în accesarea asistenței medicale de înaltă calitate.

DR. Francesco Amenta, DR. Gopi Battineni, manuscrise pentru editori invitați ar trebui să fie transmise online la înscrierea și vizitarea pe acest site web. Când sunteți înscris, vizitați acest site pentru a vizita formularul de intrare. Manuscrisele pot fi trimise până la data scadenței. Toate intrările care trec pre-verificare sunt revizuite de la egal la egal. Lucrările acceptate vor fi lansate continuu în jurnal (cât mai repede aprobat) și, de asemenea, vor fi, cu siguranță, detaliate între ele pe site -ul cu probleme speciale.

Pentru lucrări pregătite, un titlu și, de asemenea, un rezumat scurt (cu privire la 100 de cuvinte) pot fi trimise la locul de muncă editorial pentru declarație pe acest site. Manuscrisele transmise nu trebuie să fi fost lansate de fapt anterior, nici nu trebuie să fie prezenți pentru reviste în altă parte (în afară de lucrările de proceduri de seminar). Toate manuscrisele sunt arbitrate complet cu o procedură de revizuire a unui singur orb orb.

Singurul ghid pentru AI înlocui farmaciștii? Explorați impactul artificial …

Journal of Personalizate Medication este un jurnal lunar de acces deschis la egal la egal la egal, lansat de MDPI. Vă rugăm să consultați pagina de orientări pentru autori înainte de a trimite un manuscris. Taxa de procesare a articolului (APC) pentru publicare în acest jurnal de accesibilitate deschisă este 2000 CHF (franci elvețieni). Lucrările trimise trebuie să fie bine formatate și să folosească o engleză excelentă.

Telefonia se transformă 20 în acest an. La 20 de ani după ce a devenit o modalitate de a păstra și extinde magazinul de droguri în toată țara Dakota de Nord, tendințe de televiziune se mută chiar în agravarea sterilă, depozitarea în siguranță a drogurilor, consultările de sănătate și multe altele. Tele telefoanele a trecut de la o sarcină pilot la tehnica acceptată în 25 de state, potrivit Jessica Adams, Pharm, D, supraveghetorul evenimentelor de reglementare pentru Telensiuni, un furnizor de telefoane timpuriu obținut de Cardinal Wellness în 2016.

Pe măsură ce farmaciștii, furnizorii, pacienții, plătitorii și autoritățile de reglementare identifică beneficiile pe care Telehealth le poate oferi magazinului de droguri, soluțiile bazate pe tehnologie vor continua să crească cu siguranță. Cel mai simplu, telefoanele permite unui farmacolog să monitorizeze un site de distribuire la distanță prin intermediul inovației audio-vizuale conforme cu HIPAA. Farmacologul monitorizează de la distanță profesioniștii telestarmacilor, validează rețetele, precum și consiliează clienții din zona lor de medicamente gazdă.

Printre cele mai recente evoluții este utilizarea confirmării la distanță pentru agravarea sterilizată IV la Universitatea din Carolina de Nord (UNC). Farmacologii au înregistrat potențialul de a stabiliza munca în mai multe farmacii care utilizează pregătirea BD Pyxis IV pentru a pregăti soluții sterile IV, a descris Lindsey B. Amerin, Pharm, D, MS, BCPS, supraveghetor al farmaciei, precum și profesor asociat de educație profesională și învățare la Școala de Droguri UNC Eshelman din Church Hill, Carolina de Nord.

Ghidul definitiv pentru modul în care farmaciile comunitare îmbunătățesc accesul pacientului

Sistemul Pyxis utilizează tehnologia modernă bazată pe gravimetric pentru a evalua și confirma produsele intensificate, descris Amerine. Sistemul imagină procedura de compunere, care este în mod obișnuit îngrijită de un tehnician de serviciu și evaluată de un farmacist regional. Deoarece farmacistul la fața locului folosea imagini produse de sistem, nu a existat nicio distincție evidentă între evaluarea imaginilor în următorul spațiu sau la 25 de mile distanță.

„Când am făcut studiul, statul nu a avut politici în jurul acestui tip de telefoane”, a afirmat Amerine, așa că am dezvoltat testul cu revizuirea la fața locului la fața locului tuturor articolelor sterile intensificate.„Când a început pandemia Covid-19”, am obținut o renunțare de la comisia de farmacie [de stat]pentru a putea face această verificare a produsului sterilizat la distanță, atâta timp cât durează de urgență pentru sănătate ”, a spus ea.„Efortul nostru următor este să putem folosi telefoanele în mod constant pe termen lung pentru a face și mai multe partajări de muncă pe site -uri.

Nefiind legat de farmacie te eliberează la fel de mult ca să petreci mai mult timp cu clienții.„Roger Rose, RPH, directorul serviciilor de farmacie pentru Spitalul Comunitar Wickenburg, a deschis prima telestarmacie în Arizona https://www.startus.cc/company/danmark-aptk în 2019. Wickenburg a avut de mult timp o clinică prin satelit în orașul Congresului, care se află la aproximativ 16 mile distanță.

Conducerea către Wickenburg pentru a umple rețetele nu este constant utilă pentru pacienți. „Faceam livrări la Incearca asta unitatea Congresului de două ori pe zi, dar asta nu a funcționat întotdeauna”, a declarat Rose. „Oamenii încă mai aveau nevoie să meargă la reședință după ce centrul lor vor merge, după aceea, se întorc mai târziu, sau, eventual, a doua zi.

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *