Гаф на седмицата – 21.10 – 27.10.2013г.

0
източник - businessinsider.com
източник – businessinsider.com

1. Гласуваният мораториум върху продажбата на земя на чужденци. С гласовете на граждани за ЕВРОПЕЙСКО развитие на България, структурите на председателя на Партията на ЕВРОПЕЙСКИТЕ социалисти и българските фашисти страната ни практически се отрече от присъединителния договор към ЕВРОПЕЙСКИЯ съюз. Правни и реални последствия от това няма да има, защото няма как да има. Ние обаче ще останем в историята на обединена Европа като една от тези държави, които предпочитат Евразийския пред Европейския съюз.

2. Въвеждането на военно обучение за 9-ти и 10-ти клас в часовете на класния ръководител. Учениците ще учат суха и куха теория за историята на въоръжените сили и задачите на резерва, а всъщност на нашите деца липсва подготовка как да реагират при бедствия, да оказват първа помощ и да бъдат активни граждани.

3. Първият вариант на „Бюджет 2014“ предвижда близо половин милиард лева по-малко средства за болниците. След като ще връщаме цигарите в заведенията, а парите за лечение намаляват с ⅓, значи здравеопазването вече не е държавен приоритет и е в пълен колапс. Оставка и нови избори. Искаме живот тук!

Публикувано в брой 13 на вестник ,,Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *