Листопад – „България без цензура“ („ВМРО“, „ЗНС“ и „Гергьовден“)

0
източник - seriali.v-bg.info
източник – seriali.v-bg.info

Големи колебания имахме да представим ли част от кандидат-евродепутатите на тази коалиция. Защото всички знаем КОЙ стои зад нея. Всички знаем защо протестираме почти година, всички знаем и кой е КОЙ. Знаем и че това не е алтернативата. „България без цензура“ е статуквото.

 

 

Николай Бареков1. Николай Бареков – кой не знае Дудука, кой не е чувал за него. Журналист, дълги години водеше сутрешния блок на бТВ, после се прехвърли и в ТВ7 (МустакТВ), стана изпълнителен директор дори. Кланяше се на Бойко Борисов по време на управлението му, но на 11-ти май миналата година рязко обърна палачинката и любовта му се изпари (засега). Плаче за бедните заедно с богатите си приятели и им обещава безплатни лекарства, таблети и народна република. Твърди, че „сам се е създал“ и сам се финансира. Странно, предвид факта, че изскача от всяка медия, а това струва доста пари. Странно е и как така милее за онеправданите граждани на KLETA MAJKA BALGARIQ, a оглави листата и се цели в Брюксел. Може би иска да привлече възможно най-много гласове, а може би не – проектът на кукловодите Василев и Пеевски се изчерпа, преди да е създаден. Не им се получи и е време да се отърват от него, изпращайки го в креслото на евродепутат (и това обаче не е сигурно). Не им излязоха сметките, чакаме следващия „месия“.

Ангел Джамбазки2. Ангел Джамбазки – човекът на ВМРО получи второто място. Общински съветник в Столична община, завършил право в Софийския университет. Фен на ядрените централи, противник на Шенген, бежанци, роми и въобще толерантността към различните. Срещу него имаше разследване и за насаждане на расова омраза в края на миналата година. „Каузите“ му са много далече от европейските ценности, но това очевидно не го притеснява.

 

Рада Коджабашева3. Рада Коджабашева – ето я и евромайката, на третото място, въпреки че Бареков се бе заканил листата му да е само от такива жени. Заместник-председател на „България без цензура“. Икономист, завършила УНСС, специализирала във Франция, САЩ, Белгия, Германия, Швейцария, родом от Смолян. Пише и стихове. Иска младите хора да се върнат на село, като предлага оземляването им. Смята, че една майка за второто си дете трябва да получава по 350 лв. до навършването на 7 години от същото (малко като с таблетите), „за“ прогресивния данък върху доходите е, обещава работни места по време на кампанията си из различните градове и иска повече разходи за образование. Призовава хората да свиват всички лични такива и да инвестират в него. Друго култово нейно предложение е, ако дадена инвестиция не е успешна, държавата да поема 70% от риска на инвеститора, като така парите, които хората си кътат в банките, ще влязат в употреба и ще раздвижат икономиката. Чудни финансисти си има Бареков, затова явно е решил да ги прати в Европейския парламент – да спасят ЕС от кризата.

Публикувано в брой 38 на вестник „Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *