Листопад – НФСБ

0
източник - seriali.v-bg.info
източник – seriali.v-bg.info

Представяме ви и евролистата на „Национален Фронт за Спасение на България“ (НФСБ). Тук също излагаме само първите 4 депутати.

 

 

 

Валери Симеонов1. Валери Симеонов – отново овчарят води стадото. След местните избори в Бургас през 2007 г. Симеонов беше избран от листата на „Атака“ за председател на общинския съвет в морския град, при това в коалиция с ГЕРБ. Бившата дясна ръка на Волен Сидеров обяви, че оттегля подкрепата си от „Атака“ през 2009 г. През 2011 г. учредява „Национален фронт за спасения на България“ (НФСБ) заедно с Валентин Касабов и Данчо Хаджиев. Симеонов е собственик на телевизия „Скат“, която сякаш е котило за партии – първо „Атака“, след това „НФСБ“. Носят се слухове за незаконни кабели на телевизията на Симеонов, както и за минали далавери на телевизионния бизнесмен.

 

Слави Бинев2. Слави Бинев – също бивша дясна ръка на Волен Сидеров, при това настоящ евродепутат от листата на „Атака“. Въпреки че отдавна е в лоши отношения със Сидеров, Бинев не се оттегли от евродепутатското си място, което дължи на „националистите“. Слави Бинев е известен и с мутренското си минало от времената на силовите групировки ВИС и СИК. Ако прочетем някои книги за българската мафия, на не едно място ще видим името на „Слави Каратиста“ да присъства като част от „играта“. През 2012 г. Бинев учредява „Консервативна партия движение на успеха“, която става част от „Гражданско обединение за реална демокрация“ (ГОРД). Миналата година ГОРД влезе в коалиция с НФСБ, което отдръпна избиратели и на двете политически сили.

Велизар Енчев3. Велизар Енчев – журналист в телевизия „Скат“, водещ на предаването „Дискусионно студио“. Бил е кореспондент на БНТ в Югославия, посланик на България в Хърватия в периода 1997–2002 г. Праволинеен в следването на политиката на НФСБ, плюе основния противник „Атака“, както и се опитва да изтъква партията си като единствена алтернатива на сегашното статукво.

 

 

Силвия Трендафилова4. Силвия Трендафилова – родена през 1976 г. Завършила журналистика в Нов български университет. От 2000 г. е репортер в телевизия „Скат“. Както всички останали от НФСБ е била част от отбора на „Атака“, докато Валери Симеонов не решава, че е по-големият националист от двамата.

 

Всъщност гласувайки за НФСБ, гласуваме за стари атакисти, начело с човек, за чистото минало на когото не сме сигурни. За втория в листата вече можем да бъдем сигурни, че е сред последните хора, които заслужават нашия глас.

Публикувано в брой 38 на вестник „Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *