#ДАНСwithme навсякъде

0
източник - Bulfoto agency
източник – Bulfoto agency

Парламентарните буболечки, пълзящи по пода на разни автобуси се канят да излизат във ваканция. Преуморили са се от стреса да умуват как ще се отчетат на кукловодите си и се опитват да спечелят по лесния начин още един месец време.

В същото време и ние ще понамалеем през август – и е нормално това да се случи. Жертвахме много лично време. И продължаваме да пренебрегваме себе си и семействата си вече почти месец и половина. Нека никой не се чувства виновен, че ще избяга за кратко за да презареди батериите си. Това обаче не пречи да носим и пускаме здравословната зараза на #ДАНСwithme навсякъде, където ходим – по всякакъв начин – и най-вече позитивно, интелигентно и кротко.

Направете си тениски с някакъв надпис. Ако нямате идеи – на http://fostavka.tumblr.com/ има колкото искате. Купете си знаме или някаква лента с трикольора ни и я завържете на плажната си чанта, раницата, с която се разхождате. Или пък шапка с козирка, на която да закачите значка на #ДАНСwithme. Оставяйте тези неща така, че да се виждат – дори, когато пиете кафе в заведение край плажа.

Ако случайно някъде разпознаете депутат или министър – поръчайте му една студена вода като му напишете ОСТАВКА на салфетката, например. Вярвам ще измислите много по-хитри идеи :)

Говорете си с хората около себе си – много от роднините ни от провинцията не разбират и не се чувстват част от протеста, въвлечете ги. Говорете и с непознати, ако ви заговорят – като по-добре пропускайте агресивните – така или иначе от диалози с тях няма особена полза и смисъл. Нито за тях, нито за вас. Още по-малко за бъдещето на родината ни.

Вероятно не е лоша идея да си носите документ за самоличност навсякъде със себе си, за да не давате повод на провинциалните милиционери…

И снимайте – снимайте и споделяйте къде сте, къде разхождате българското знаме, какво ви се е случило. Нека #ДАНСwithme не спира никога!

Буболечките вече загубиха! Напръскали сме против паразити толкова мощно, че вече не знаят на кой свят се намират! Броим им секундите в нокдаун :)

Публикувано в брой 5 на вестник ,,Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *