Сидеров: „Френското посолство да ми се извини“

0
източник - pik.bg
източник – pik.bg

В последно време в България все по-ясно се откроява родният Христос – казано по нашенски – Волен Сидеров. И явно в това няма нищо случайно – той е завършил „Богословие“, дошъл е на политическата сцена, за да изкупи греховете на онеправданите си избиратели, а напоследък даже се жертва заради народа по българските летища. Но както се случва с всички борци за мир и справедливост по света – той е обект на атаката на нечисти сили, на яростните нападки на хора, служещи на Сатаната. Сидеров пристигна от София във Варна със самолет, за да изнесе литургия на партийния… пардон – религиозния митинг пред своите миряни, но още в самолета френска дипломатка разбра, че той буди народа, и реши, че трябва да спъне развитието на България, като започне да псува Сидеров и българите, да повтаря те колко са жалки и не заслужават да са в рая, наречен ЕС. Разбира се, родният Исус не можа да понесе тези думи за собствения си народ и подходи с необходимата агресия към французойката – но той няма вина. След това млад мъж, очевидно обладан от дявола, също трябваше да бъде превъзпитан, а когато полицай се намеси, за да защити някакво си право на хората, Сидеров просто не издържа и удари служителя на реда.

След всички тези кръстоносни акции, с които Волен успя да запази достойнството на българите, той бе стъпкан от медиите и от наши и чужди политици – атеисти, продали душата си. Френското посолство защити своята дипломатка, като поиска извинение от Сидеров, а главният прокурор поиска да се свали ореолът му, казано по български – имунитетът му.

Но и тук този роден Христос не се предаде. Той излезе и каза истината – французойката го е напсувала, полицаят е бил Сидеров, главният прокурор е подведен от безбройните лъжи от целия бездушевен народ, с изключение на мъдрите миряни, наречени атакисти. И не той трябва да се извини на френското посолство, а френското посолство трябва да се извини на Сидеров.

Пазете го като стайно цвете!

Публикувано в брой 23 на вестник „Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *