Wanted: Authors

0

SDASDASDПриятели и приятелки, другари и другарки,

Скромният ни и малоброен екип напоследък е все по-притиснат от време, заетост, всякакви deadlines, сесии, зли професори, работодатели и пр. Като бонус – всеки себеуважаващ се трол ще ви каже, че и американците ни спряха парите.

Ако зарежем майтапите – към днешна дата и вие, и ние виждаме, че от авторската активност и от сайта ни има много какво да се желае. Но вярваме, че идеята за подобен тип медия си струва, така че не мислим да се отказваме, а напротив – да растем и да се развиваме. За целта обаче имаме нужда от свежа кръв и креативно мислене, т.е. – набираме си нови автори.

Ако проявавате желание да станете част от нас – изпратете ни ваш материал на имейла ни – vestnikprotest@gmail.com. Текстът може да е на всякаква политическа, обществена, социална или културна тематика. Изисквания към стил или дължина няма. Все пак – досещате се, че колкото и да са хубави поезията и хайкутата ви, вероятно няма да паснат никак на вестника.

Няма да ви се разсърдим и ако ни се представите с две-три изречения – ще се радваме да се запознаем.

Напомняме по навик, че вестникът се прави с идеална цел и трудът по него е изцяло доброволен. Заплащането се измерва с дозата на личното ви удовлетворение (поне докато не се продадем на Ирена Кръстева – тогава се пригответе да се къпем в милиони!). По тази причина и всеки в екипа се старае да се съобразява със заетостта на останалите. Затова – take it easy – никой не мисли да ви гърчи или да ви шефства по какъвто и да било начин. Целта е просто да направим заедно изданието по-силно и по-интересно.

Очакваме ви и благодарим!

От екипа #

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *