Листопад – ПП „Атака“

0
източник - seriali.v-bg.info
източник – seriali.v-bg.info

В новия брой на рубриката ви представяме евролистата на партия „Атака“. Представяме ви само първите 4 депутати.

 

 

 

 

 

волен сидеров1. Волен Сидеров – както можеше и да се очаква, шефът винаги влиза пръв. Сидеров не се нуждае от представяне, достатъчно е известен сред народа и можем да предполагаме, че в Европарламента ще се бие с французите, а защо не и там да нахлуе въоръжен. Едва ли в Брюксел няма кучета, от които да се пази. А може пък да е харесал някоя от сервитьорките в брюкселския ресторант, където той и депутатите му просто се веселяха. Е, вярно, направиха си една шега с персонала, но те не разбират от хумор и го обърнаха на скандал.

 

Десислав Чуколов2. Десислав Чуколов – Заместник на шефа. Няма как, той трябва да е сред първите, които ще го последват. Роден е в Русе през 1974 г. и завършва Европеистика. Ако се съди по образованието му, може би е сред най-подходящите кадри на партията. Ако се съди по пвоедението му – сред най-неподходящите. Да си припомним пригласянето на „Извини се, бе“ и блъскането на журналиста Теодор Ангелов, който пък е член на НФСБ – партия, родила се от скарването на Валери Симеонов и Волен Сидеров. Чуколов стана известен и със средните пръсти, които обича да показва на протестиращите. Представител в постоянната делегация на НС в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ). По ирония на съдбата е заместник-председател в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и член на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси и парламентарна етика.

Магдалена Ташева3. Магдалена Ташева –Журналист в „телевизията на истината“ – „Алфа“. Завършила е Ядрена физика, поради което на нея ѝ се възлага партийната задача да развива позицията на „Атака“ по енергийната политика. Заместник-председател в комисиите по енергетика и инвестиционно проектиране. През миналата година Българският хелзинкски комитет заведе дело срещу „Алфа“ и конкретно срещу предаването на Ташева – „В окото на бурята“, за дискриминация, в което тя определя сирийските бежанци като „сган“, „масови убийци“, „диваци“, „изчадия“ и др. Европейски изказ, нали?!

Станислав Станилов4. Станислав Станилов –бивш сътрудник на ДС. Историк, който явно не се учи от историята, предвид действията на „Атака“ в Народното събрание, а и извън него. Неотдавна той нападна хора от вестник „Протест“ с обиди и клевети, че всички те били „костовисти“. На случайна среща с един от авторите на вестника Станилов избегна неудобни въпроси и затръшна вратата на лъскавия си мерцедес и отпраши. По друг начин казано – откликна на народните вълнения по европейски маниер.

Забелязваме, че най-активните „борци“ на „Атака“ са на челните места в Евролистата. Явно се опитват да впрегнат максимално всичкия си наличен авторитет, доколкото още го имат. Все пак да не забравяме, че „Атака“ е партия, чиито симпатизанти не толкова мислят върху речите на Сидеров, колкото го следват сляпо. Именно това използват псевдонационалистите тук, за да имат някакъв шанс да влязат в „Европата“.

Публикувано в брой 38 на вестник „Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *