Гаф на седмицата – 03.03 – 09.03.2014 г.

0
източник - businessinsider.com
източник – businessinsider.com

1. „Не ЕС ни освободи, а Русия. Долу европедерастията“ – с този плакат Волен Сидеров излезе на митинг на 3 март, като по този начин поруга Европейския съюз, нашите ценности и посоката ни. В същото време ясно показа какви са неговите ценности и чии интереси брани той в Народното събрание. Заявеното му участие в евроизборите през май е само една от фасадите, които Сидеров изважда пред обществото. А за хората, които той държи на власт, става все по-трудно да приемат неговата помощ. Заради което си купуват друга.

2. Софийският районен съд освободи Бисер Миланов, известен като Петното, от ареста с мотива, че той трябва да се грижи за децата си. Разследването срещу Петното е от началото на юли 2013 г., но бе задържан цели шест месеца по-късно, защото МВР и прокуратурата не успели да го открият. В периода юли–януари Бисер Миланов множество пъти е влизал в спорове с полицията около Парламента, явно незабележим. Петното е подсъдим за закана за убийство и за подбуждане към расова омраза.

3. Проверката на подписите за референдум ще продължи до след евровота, предупреди Янаки Стоилов. Според него служба ГРАО няма да успее да провери валидността на подписите навреме, за да може да бъдат проведени избори две в едно, заедно с вота за Европейски парламент. Така референдумът може да остане да бъде проведен в друго време, което според мнозина анализатори значително намалява шансовете за висока активност.

Публикувано в брой 30 на вестник ,,Протест“

Коментирайте чрез:

Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply

Потвърдете, че не сте робот *